De zon

Wat een prutzomer! Zo dat is eruit. Ik zeur niet gauw over het weer hoor. Je kunt er niets aan veranderen, dus waarom zou je je er druk om maken. Een dag als vandaag maakt in ieder geval weer een hoop goed!

Zonnepaneel

Het zonnetje schijnt heerlijk fel, een perfecte dag …

more ...

Mijn nieuwe auto

Nou ja, mijn nieuwe leaseauto. Maar wel mijn nieuwe leaseauto! Hij is er dan eindelijk en hij is wit. Wit metallic om precies te zijn. En dit is 'm dan!

Suzuki Alto

Wat is ie mooi hè? Nou ja, ik voel niet zo veel bij het zien van een auto. Natuurlijk is …

more ...

Poesjesoppas

Onze vriendjes Sven en Lillian zijn een weekje op vakantie. Zij vroegen of ik op de poesjes wil passen. Natuurlijk wil ik dat!

Poesje

Toen ik maandag voor het eerst langs kwam - ik kom hier overigens wel vaker hoor - werd ik eerst onderworpen aan een uitgebreid snuffelonderzoek. Ik ben goedgekeurd. Terwijl …

more ...

Trade Nations: Vriendjes maken

Een van de hoofdbestanddelen van Trade Nations is het maken van vriendjes (buren) waarmee je kunt traden. Je kunt natuurlijk ook gewoon zonder vriendjes blijven spelen maar het hebben van een flinke buurt heeft zo z'n voordelen.

Ten eerste is het natuurlijk gewoon leuk om een hoop vriendjes te hebben …

more ...

HackersNL

Vandaag ben ik samen met Johan naar HackersNL, in Utrecht geweest. Dat is een informele bijeenkomst voor techneuten, nerts en aanverwanten. Dit keer was deze bijeenkomst in een pandje van SETUP, aan de Oudegracht. De bedoeling van HackersNL is om kennis, ideeën en ervaringen uit te wisselen rondom technologie.

Een …

more ...