Date Tags 27Mhz

Zo'n 15 jaar geleden kocht ik bij T.T. electronics in Harderwijk mijn eerste bakkie met sprietantenne. Een Danita 1240. Daarmee had ik enorm veel plezier! Ik woonde toen in een riante villa die net boven de boomtoppen uitkwam. Een prima setting voor een antenne dus! Ik haalde met gemak Nunspeet, wat toch meer dan 10KM verderop is.

Bakkie

Misschien niet een van de beste bakkies maar het gaat om de nostalgie, toch? Daarom heb ik voor 30 piek - dat woord moet weer vaker gebruikt worden - dit kastje op de kop weten te tikken op Marktplaats. Op het dak van mijn bolide staat nu een Wilson Little Wil antenne en het bereik is subliem!

Zoals je kunt zien ligt 't bakkie nu wat rommelig in mijn auto. Ik ben voornemens een kastje er omheen te maken, zodat ik het snel en eenvoudig mee kan nemen. Ik laat 'm er niet 's avonds inzitten.