Date

Een van de hoofdbestanddelen van Trade Nations is het maken van vriendjes (buren) waarmee je kunt traden. Je kunt natuurlijk ook gewoon zonder vriendjes blijven spelen maar het hebben van een flinke buurt heeft zo z'n voordelen.

Ten eerste is het natuurlijk gewoon leuk om een hoop vriendjes te hebben. Daarnaast is het ook erg praktisch. In je eigen shops kun je maar 1 ding tegelijk doen. Als je veel vriendjes hebt kun je ook taken laten uitvoeren in de shops van je vriendjes. Hiervoor krijgt zowel je vriendje als jij geld en experience!

Sinds Trade Nations 5 kun je ook feestjes starten. Je vriendjes kunnen dan deelnemen aan je feestje en dat levert weer Fame-punten op! Meer hierover in mijn eerdere post.

Icon

Je kunt op verschillende manieren vriendjes toevoegen in Trade Nations. Voorheen kon je gewoon op een stukje van iemands naam zoeken en dan kreeg je een hele lijst met namen die daarop lijken. Stel je zoekt op "pieter" dan krijg je ook als resultaat "pieter-jan" of "pieter123". Als je lukraak mensen wilt toevoegen is dit een prima methode maar schijnbaar dachten ze daar bij Z2Live anders over, want dit kan nu niet meer.

De methode die ik gebruik en erg effectief is, is Facebook. Op de Facebook-pagina van Trade Nations worden 2 dingen gepost; gezeur .. en friendrequests! Open een willekeurige post op de Trade Nations Facebook-pagina en zoek naar reacties zoals deze:

Facebook

Like dus even de Trade Nations Facebook-pagina, als je dit nog niet hebt gedaan, en ga op zoek naar nieuwe vriendjes! Waar je het beste naar kunt zoeken zijn spelers met een hoog level (50 of meer) en of ze een hoog bonus percentage hebben (700% is op dit moment het maximum).

Search