Date

Mijn opa had een kas met tomatenplantjes. Er stonden wel meer plantjes in de kas maar wat ik mij het meest herinner, is de geur van tomatenplantjes. Mijn opa was een tuinfanaticus, net als mijn vader. Als wij dan op bezoek waren bij mijn opa was het altijd een vast ritueel om een rondje door de tuin te doen. Opa liet dan zien wat er allemaal al op kwam en mijn vader knikte instemmend.

Tomatenplantjes

Nu heb ik mijn eigen tomatenplantjes. Wel gekregen van mijn vader! Hij heeft ze gezaaid en ik heb 6 plantjes van 'm gekregen. Deze plantjes staan nu in de vensterbank van mijn hobbykamertje, lekker in de ochtend- en middagzon. Eigenlijk zou ik wel een kasje willen hebben, dan komen de tomatenplantjes toch beter tot hun recht. Ze kunnen helaas niet buiten staan, want dan worden ze ziek. Maar eigenlijk vind ik het wel prima dat ze binnen staan, want nu heb ík lekker een kamertje dat ruikt naar tomatenplantjes!